Ontdek jouw sterke punten

En doe elke dag waar je echt goed in bent

Er knaagt iets, maar wat is dat nou eigenlijk? Waarom vind je niet de rust die eigenlijk bij jouw leven past? Ken je jezelf wel zo goed als je zelf eigenlijk denkt?
Allemaal vragen die iedereen wel eens heeft! En als dat af en toe zo is, dan is de kans groot dat je op dit moment niet heel hard op zoek bent naar antwoorden. Maar gebeurt dat vaker (en heb je er eigenlijk best een beetje last van), dan help ik jou graag op een manier die bij jou past!


Jouw sterke punten ontdekken
, dat is waar ik goed in ben. Op mijn eigen manier; door middel van wandelcoaching, waarbij ik bewezen tools als strengths coaching en het kernkwadrant van Ofman inzet om al jouw talenten boven water te halen. Jezelf goed leren kennen en dichter bij je wensen komen.
Niet zweverig, wel heerlijk in de buitenlucht. Een plek die het beste in de mens naar boven haalt, met mooi, maar zeker ook met minder mooi weer. Zowel individueel als in groepen, en ook bedrijven help ik graag de talenten van hun team te benutten.
Bovendien heb ik mij ook gespecialiseerd in Stress & Burn-out .

Wandelcoaching

Lekker naar buiten, weer of geen weer. Binnen enkele afspraken ontdek jij waar jij echt goed in bent, zodat jij weer positief naar de toekomst kan kijken (en waar nodig veranderingen door kan voeren).

Stress & Burn-out coaching

Voel jij dagelijks spanning? Mis je de energie die je eerder wel had?
Ervaar jij stress of loop je tegen een burn-out aan? Dan is Stress en Burn-Out coaching wat voor jou.

Strengths Coaching

Onderzoek toont aan dat mensen slagen wanneer ze zich richten op waar ze het best in zijn. Identificeer je talenten en ontwikkel je sterke punten met behulp van Strengths Coaching.

Kernkwaliteiten & het kernkwadrant

Wat zijn jouw kernkwaliteiten, de specifieke sterktes die jou kenmerken? Hoe kan je er voor zorgen dat deze kwaliteiten iets positiefs voor jou brengen.

“Wilko is voor mij iemand met veel kennis en kunde binnen én buiten zijn vakgebied. Met vragen kon ik altijd bij hem terecht. Hij snapte waar ik het over had, en deelde zijn kennis graag”

M.J.

Hoe effectief is Strengths-coaching?

24.500.000+

Afgenomen CliftonStrengths tests wereldwijd

34

Landen waar CliftonStrengths actief is

8,2

Gemiddeld klanttevredenheidscijfer

500+

Door mij gecoachte mensen

Voor jou!

En dan is er dat moment dat je denkt dat je wel wat ondersteuning kan gebruiken. Misschien kan je er heel goed over praten, misschien vind je dat lastig. Past wandelcoaching bij jou?
Als ik heel eerlijk ben, ik denk het wel! Want als jij antwoorden wilt krijgen op jouw vragen, als jij weer met frisse moed naar de toekomst wilt kijken en jij weer van jezelf weet waar jij goed in bent, wat jou uniek maakt.. Dan is het zeker de moeite waard om het eens te proberen!

Ook zakelijk!

Teams binnen bedrijven, er kunnen veel boeken over geschreven worden! Omdat een groep individuen het beste in elkaar naar boven haalt, maar helaas ook wel eens het volledig tegenovergestelde. Voor ieder bedrijf is het belangrijk dat er goed samengewerkt kan worden én dat de talenten van de werknemers goed benut worden.
Samen bekijken we waar jullie uitdagingen liggen, voor een (wandel)coachtraject op maat!