Kennismaken met Wilko Houwers

In 2014 ben ik gestart als coach / mediator en heb ik onder de naam “Ontdek mijn sterke punten” veel interessante mensen mogen ontmoeten. Het was voor mij toen een goed moment om na 35 jaar werkervaring, in de dienstverlening, daarna zelfstandig ondernemer en later in dienst bij het Ministerie van LNV, anderen te helpen groeien door mijn opgedane (eigen) ervaringen, extra modules psychologie en filosofie met aanvullende cursussen en trainingen ( zie LinkedIn).

De specialisatie-cursus ” Wandelcoaching bij Stress & Burn-out”  kan ik sinds 2020 mooi aan het rijtje toevoegen want ik blijf mij graag ontwikkelen en extra opleidingen staan alweer op de planning. Momenteel ben ik gecertificeerd voor:

» Gallup Certified Strengths Coach
» Gecertificeerd Kernkwadrant Trainer
» Associate Certified Mediator

» Gecertificeerd Wandelcoach

» e2grow HPT certified Coach 

Ik loop graag een stukje op het levenspad van mensen mee om via goede gesprekken, resultaatgericht en coachend, mijn steentje bij te dragen aan onze maatschappij. Dat ik mensen ondertussen bewust mag maken hoe mooi en belangrijk onze natuur is en dat we daar zuinig mee om moeten gaan is een mooie bijvangst.

wandelcoach wilko houwers

Wat maakt mij anders?

Eigen ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om tegen dezelfde patronen aan te blijven lopen, in werk en privé, die je niet vooruit helpen. Door mijn burn-out 15 jaar geleden weet ik hoe het is om te herstellen van iets waar je al lang last van hebt.

1-op-1 coaching

In plaats van groepscoaching richt ik mij nu op 1-op-1 coaching. Hierdoor heb ik 100% aandacht voor jou, ga je als persoon sneller stappen vooruit maken en kan ik jou op korte termijn écht verder helpen.

Achterhoekse coach

Als Achterhoekse coach heb ik al veel mensen in de Achterhoek en daar buiten mogen helpen. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige omgeving, eerlijkheid, betrouwbaarheid en Achterhoekse nuchterheid bij mijn trajecten.

Waar ben ik goed in?

Jouw sterke punten ontdekken
Je talenten boven water halen
Minder stress ervaren
Herstellen/voorkomen van een burn-out
Meer structuur & rust in je leven

Wat anderen over mij zeggen

Renee

Wilko heeft mij geholpen door eens goed te kijken naar mijzelf en mijn talenten én mij hierbij, soms letterlijk, laten stilstaan. Dit was en is een fijne ervaring en het heeft me rust gebracht. Wilko bezit een flinke dosis ervaring, kunde en rust. Dit maakt hem een fantastische coach!

Christiaan

Tijdens de gesprekken met Wilko waren de uitdagingen in mijn leven snel helder. Dit heeft mij doen besluiten om mijn baan op te zeggen. Het werk dat ik nu mag doen ligt veel dichter bij mijn talenten. De mentale druk wat men van mij en mijn prestaties vond is voor een groot deel verdwenen. Dankzij Wilko is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

Bram

Nogmaals bedankt voor de mooie gesprekken. Het heeft mij een aantal nieuwe inzichten of bevestigingen gegeven en bijgedragen aan de keuzes die we hebben gemaakt. Ik heb er heel veel aan gehad! Groeten uit Curaçaos.

Zullen we eens vrijblijvend kennismaken?