Persoonlijke ontwikkeling

Jouw kwaliteiten en talenten inzetten voor een gelukkiger leven

Loop je vast in je persoonlijke leven?

Misschien herken je dit wel..

» Je bent niet meer gelukkig met je huidige baan

» Je kunt moeilijk ‘nee’ zeggen

» Je gaat vaak over je eigen grenzen heen

» Je mist de uitdaging in je leven

» Je hebt last van faalangst/weinig zelfvertrouwen

» Je bent zoekende naar wat je wil bereiken in het leven

Of misschien vraag je jezelf dit af..

» Wie ben ik?

» Wat kan ik?

» Wat wil ik?

» Waar ben ik echt goed in?

» Wat maakt mij nou écht gelukkig?

Dit kan anders!

Met een persoonlijke ontwikkelingscoach kunnen we samen kijken waar je nu precies op vastloopt en gaan we werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Komen je aangeboren talenten wel aan bod of ben je heel erg zoekende in je leven?

Als wandelcoach kan ik jou (grotendeels wandelend) met deze vragen helpen. Tijdens deze sessies kunnen we de focus gaan leggen op jouw persoonlijke ontwikkeling en je zelfvertrouwen en zelfcompassie een boost geven.

De keuze is aan jou..

❌ Je kunt kiezen om niks te veranderen aan je situatie. Hierdoor blijf je elke keer weer tegen dezelfde dingen aanlopen en zullen de frustraties en irritaties elkaar blijven opvolgen.

✅ Of je wil jezelf verder (door)ontwikkelen en erkent dat er iets moet veranderen. We gaan samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling om ervoor te zorgen je gelukkiger wordt met je leven. Ook zul je beter leren omgaan met blokkades die je nu belemmeren in je persoonlijke leven.

Jouw persoonlijke ontwikkelingscoach

Mijn naam is Wilko Houwers en als persoonlijke ontwikkelingscoach richt ik mij vooral op 1-op-1 coaching waarbij wij de natuur als kantoor gebruiken. De natuur geeft zoveel metaforen, die kan je in een kantoor niet vinden. In een wandeling, waar het gesprek op een ontspannende manier verloopt, gaan we praktisch en resultaatgericht te werk.

De vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, daar kan ik heel goed bij helpen om dat te ontdekken. Jouw sterke punten ontdekken en je diepste wensen ontrafelen daar hou ik van. Dat doe ik al jaren bij individuele mensen en grotere teams.

Als persoonlijke ontwikkelingscoach vind ik het heel belangrijk dat jij jouw sterke punten benut. Maar wat zijn nou eigenlijk jouw sterke punten? We gaan samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en gebruiken hiervoor verschillende technieken om je te laten profiteren van jouw krachten.

wilko houwers persoonlijke ontwikkelingscoach

Tevreden klanten die ik heb mogen helpen

Liane

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Wilko. Naast elkaar al wandelend, in de mooie stille omgeving, praat je makkelijker.

D.m.v. de CliftonStrengths  kernkwadranten en waarden lijst heb ik mijn sterke punten op een rij en eventuele valkuilen en hoe deze aan te passen. Dat geeft handvatten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Alleen lukt dat niet: Wilko zorgt voor de uitleg en interpretatie van de testen op een duidelijke manier.

Hij dringt niets op en onthoudt goed, je krijgt een mail met samenvatting na ieder gesprek en een vervolg idee voor de afspraak erna.

Een heel prettige ervaring op deze manier!

Roel

Het eerste contact met Wilko was gelijk een click, de eerste stappen best wel spannend, wat gaat dit brengen.  Na 500 meter viel het kwartje gelijk al, we kwamen op een Y splitsing. Welke kant gaan we op, Wilko vroeg welke kant wil jij op.  Mooi moment en gelijk de spijker op de kop!
De wandelingen/gesprekken voelden natuurlijk en oprecht, de sterke punten gaven een thuis komen gevoel. Dank Wilko voor onze bijzondere ontmoetingen.

Jelle

“De gesprekken die ik heb gehad met Wilko waren erg aangenaam. Door het rustgevend karakter van Wilko voelde ik me elke keer weer op mijn gemak en ook de mooie natuur waarin de wandelingen plaatsvonden hielp hier enorm bij. Ik weet nu veel beter wat mijn eigen persoonlijkheid is en waar ik op moet letten. Daarbij zijn ook mijn eigen doelen veel duidelijker geworden. Samenvattend waren de gesprekken een prettig moment in de week waar ik elke keer weer naar uit kon kijken.”.

Mijn werkwijze

Bekijk hieronder mijn werkwijze. Voor meer informatie kun je ook mijn tarieven bekijken.

1. Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag.

2. Waar sta je nu?

We brengen samen in kaart waar je nu staat, waar je graag naartoe zou willen en wat je daarvoor nodig hebt.

3. Talenten & kwaliteiten

Via verschillende methodes gaan we jouw talenten en kwaliteiten in beeld brengen, met oog op de toekomst.

4. Toekomstplan

We nemen de uitkomsten van de verschillende methodes door en maken samen een persoonlijk plan voor de toekomst.

Vrijblijvend kennismaken?