Stress & Burn-out

Innerlijke rust door een leven zonder stress

Stress en/of burn-out klachten?

Misschien herken je dit wel..

» Je hebt last van dagelijkse spanning

» Je baalt ervan dat je altijd ‘aan’ staat

» Je mist de energie die je voorheen had

» Je vindt het lastig om enthousiast om dingen te reageren

» Je ziet plezier bij de mensen om je heen, maar bij jou lukt dit niet

Dit kan anders!

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan is de kans groot dat jij dagelijks veel stress ervaart. Het kan zelfs zijn dat je tegen een burn-out aan zit, of wellicht zelfs een burn-out hebt. Dat gunnen we helemaal niemand en ook jij verdient het niet om dagelijks last te hebben van stress.

Als wandelcoach ga ik samen met jou op pad, lekker naar buiten. Grotendeels wandelend bespreken wij waar jij tegenaan loopt en maak ik jou bewust van waar je staat en waar je naar toe wil.

De keuze is aan jou..

❌ Je kunt ervoor kiezen om geen actie te ondernemen en met je dagelijkse stress en spanning rond te blijven lopen. Hierdoor blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen en kun je geen stappen vooruit maken.

✅ Of je geeft aan jezelf toe dat je iemand nodig hebt die je kan helpen om weer rust en stabiliteit in je leven terug te brengen. Hierdoor ga je persoonlijk stappen maken, creëer je rust in je hoofd en zul je het plezier en de positieve energie terug gaan vinden.

Wandelcoaching voor stress & burn-out

Ik ben Wilko Houwers en gecertificeerd wandelcoach. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat stress & burn-out klachten een enorme impact hebben op je persoonlijke leven. Laten we vooropstellen, stress ervaren we allemaal. Je bent zeker niet de enige!

15 jaar geleden liep ik zelf namelijk ook tegen een fikse burn-out aan. Ik begrijp dus als geen ander hoe het is om stress te ervaren en hoe belangrijk het is dat iemand met begrip en verstand van zake direct voor je klaar staat. Ik weet nog beter hoe fijn het is om enkel met gezonde spanning door het leven te gaan. Dit gun ik anderen ook!

Een burn-out of het ervaren van dagelijkse stress, dat is niet van de één op de andere dag weg. Stapsgewijs gaan wij op pad naar herstel. Hierbij maak ik jou bewust van waar je staat en waar je naar toe wil.

wilko houwers stress en burn-out coach

Tevreden klanten die ik heb mogen helpen

Marije

Wilko heeft een passie voor de natuur en die passie delen we. Zo was de klik te verklaren en begreep Wilko mij als coach heel goed. Wilko kan heel goed luisteren en hij onthoudt ook veel zaken, waar hij later weer op doorvraagt. Hij is erg zorgzaam en echt geïnteresseerd in jou als mens. Dat geeft rust en vertrouwen.

Christiaan

Tijdens de gesprekken met Wilko waren de uitdagingen in mijn leven snel helder. Dit heeft mij doen besluiten om mijn baan op te zeggen. Het werk dat ik nu mag doen ligt veel dichter bij mijn talenten. De mentale druk wat men van mij en mijn prestaties vond is voor een groot deel verdwenen. Dankzij Wilko is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

Jeroen

Tijdens het traject dat ik met Wilko heb doorlopen heb ik mezelf beter leren kennen. En heb ik deze kennis goed in woorden kunnen omzetten. Tijdens de wandelingen, viel, door een duidelijke toelichting van Wilko, alles op zijn plek. De wandeling, de natuur, de frisse lucht en het luisterend oor doen wonderen.

Mijn werkwijze

Bekijk hieronder mijn werkwijze. Voor meer informatie kun je ook mijn tarieven bekijken.

1. Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag.

2. Waar sta je nu?

We brengen samen in kaart waar je nu staat, waar je graag naartoe zou willen en wat je daarvoor nodig hebt.

3. Talenten & kwaliteiten

Via verschillende methodes gaan we jouw talenten en kwaliteiten in beeld brengen, met oog op de toekomst.

4. Toekomstplan

We nemen de uitkomsten van de verschillende methodes door en maken samen een persoonlijk plan voor de toekomst.

Vrijblijvend kennismaken?