Wandelcoaching

Voor meer rust, structuur en geluk in je leven

Op zoek naar meer rust, structuur en geluk?

Misschien herken je dit wel..

» Je bent veel aan het piekeren

» Je bent onzeker over jezelf

» Je wilt meer uit het leven halen

» Je zit ‘vast’ in je werk

» Je vraag jezelf af wat jou nou écht gelukkig maakt

» Je bent op zoek naar een betekenisvoller en ontspannender leven

Dit kan anders!

De kans is groot dat jij steeds tegen dezelfde dingen blijft oplopen. Door middel van wandelcoaching kunnen we samen al wandelend de dingen bespreken waar jij tegenaan loopt. Als gecertificeerde wandelcoach kunnen we samen midden in de natuur kijken waar jouw vragen liggen en leggen we de focus op het terugbrengen van meer rust, structuur en geluk in jouw leven.

Jouw sterke punten ontdekken, dat is waar ik goed in ben. Op mijn eigen manier; door middel van wandelcoaching, waarbij ik technieken als strengths coaching en het kernkwadrant van Ofman inzet om al jouw talenten boven water te halen.

De keuze is aan jou..

❌ Het is natuurlijk mogelijk om je situatie zo te houden. Je loopt hierdoor steeds tegen dezelfde dingen aan en je zult maar blijven malen en piekeren in je hoofd. Hierdoor verandert er niets aan je huidige situatie.

✅ Of je maakt de keuze om daadwerkelijk iets te veranderen. Hierdoor gaan we samen jouw sterke punten ontdekken en creëren we meer rust en structuur in je leven. Dit doen we door middel van wandelcoaching op een ongedwongen manier.

Gecertificeerd wandelcoach

Ik ben Wilko Houwers en als gecertificeerd wandelcoach help en ondersteun ik al jaren mensen bij het ontdekken en het inzetten van hun sterke punten. Dit doe ik door middel van wandelcoaching in de natuur en hierbij ligt de focus altijd op 1-op-1 coaching.

En waarom dan wandelcoaching?
Omdat ik heb ontdekt dat de buitenlucht veel goeds brengt. Weer of geen weer, want juist de regendruppels op onze paraplu en geluid van zingende vogels brengen ons aan het denken. Buiten is het echt fijn en dat ga je merken in onze gesprekken. En zeg eens eerlijk, binnen brengen we al voldoende tijd door toch?

Niemand is hetzelfde, wat ook betekent dat ieder traject weer anders is. Toch begrijp ik dat het fijn is om te weten waar je aan toe bent. Meestal bestaat een wandelcoach traject bij mij uit 4 sessies van ongeveer 1,5 uur.

wandelcoach wilko houwers

Tevreden klanten die ik heb mogen helpen

Arnold

Er zit een diepgaande kennis en ervaring bij Wilko met de Gallup CliftonStrengths methode. Toen ik de test deed en de uitslag in het rapport kreeg kon ik er nog niet zoveel mee. Een aantal talenten herkende ik, een aantal niet. Pas door de uitleg en begeleiding van Wilko werd mij duidelijk wat het voor mij betekende en hoeveel impact het had en heeft. Hoe het doorwerkt. Ook werkt het buiten zijn goed. Het geeft rust en ruimte om dingen in mezelf helder te zien. Wilko bracht me ook op het spoor van mijn hoogsensitiviteit. Ik wist al wel dat ik het was, maar ik kon veel dingen nog niet op mezelf betrekken. Door de tips van Wilko zag ik in dat het overal in mijn leven impact heeft. Ik raad Wilko van harte aan, hij is een betrouwbare coach met een grote lading aan kennis en ervaring!

Christiaan

Tijdens de gesprekken met Wilko waren de uitdagingen in mijn leven snel helder. Dit heeft mij doen besluiten om mijn baan op te zeggen. Het werk dat ik nu mag doen ligt veel dichter bij mijn talenten. De mentale druk wat men van mij en mijn prestaties vond is voor een groot deel verdwenen. Dankzij Wilko is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

Anoniem

Nogmaals dank je wel voor je luisterend oor en de handvatten die je mij hebt aangereikt.

Het heeft me al veel inzichten opgeleverd.

Mijn werkwijze

Bekijk hieronder mijn werkwijze. Voor meer informatie kun je ook mijn tarieven bekijken.

1. Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag.

2. Waar sta je nu?

We brengen samen in kaart waar je nu staat, waar je graag naartoe zou willen en wat je daarvoor nodig hebt.

3. Talenten & kwaliteiten

Via verschillende methodes gaan we jouw talenten en kwaliteiten in beeld brengen, met oog op de toekomst.

4. Toekomstplan

We nemen de uitkomsten van de verschillende methodes door en maken samen een persoonlijk plan voor de toekomst.

Vrijblijvend kennismaken?