Particuliere Coaching

“Talent geeft een goed gevoel,
het geeft energie en je hebt er zin in!”

Vraag jij jezelf wel eens af..

Waarom je dingen op een bepaalde manier doet, zoals je ze doet? Waarom je veel tijd en aandacht aan bepaalde zaken spendeert? Waarom je sommige dingen beter kunt dan anderen? Kan ik mijn talenten benoemen en doe ik er wat mee? Nadat je jouw Gallup StrengthsFinder-assessment hebt gedaan, geeft het lezen van jouw resultaten direct informatie over jouw kenmerkende talenten.

Ontdek je sterke punten met StrengthsFinder

Onderzoek wijst uit dat mensen vaak vele malen succesvoller zijn wanneer ze hun energie kunnen richten op hun talenten. Met behulp van de StrengthsFinder test ontdek je welke talenten, of sterke punten, het beste bij jou passen. Echter zonder coachings-component zal het een grappige test zijn zonder enige impact. Samen bekijken we tijdens een coaching gesprek hoe wij een echte meerwaarde kunnen geven aan jouw talenten c.q. sterke punten. Je hebt de waardevolle feedback van de coach nodig om te begrijpen hoe het voor jou als individu, maar ook in samenwerking met anderen, het beste tot zijn recht komt.

Ontwikkel je talenten

Jouw talenten geven je een beeld van de gebieden waarin jij kunt uitblinken. Als je in staat bent je energie te richten in het ontwikkelen van je talenten, ze goed kunt beschrijven en ze kunt vertalen naar het leveren van waarde voor anderen kun je je volledige potentieel benutten. Samen bekijken we tijdens een coaching gesprek hoe wij een echte meerwaarde kunnen geven aan jouw talenten c.q. sterke punten. Je hebt de waardevolle feedback van de coach nodig om te begrijpen hoe het voor jou als individu, maar ook in samenwerking met anderen, het beste tot zijn recht komt.

Benieuwd wat ik voor jou zou kunnen beteken? Neem vrijblijvend contact op!

Ontwikkel je sterke punten

Individuele coaching

Hoe kun je jouw talenten toepassen in je dagelijks leven?

Partner spiegelen

Ken jij de talenten van je partner? Neem samen jullie top 5 talenten door.

Pakketten

Interesse in Strengths Coaching? Bekijk onze pakketten hier.

Feiten Gallup en ADR

Wil je snel een antwoord op vragen die opborrelen tijdens het lezen?