Partner spiegelen

“Ken jij de talenten van je partner?”

Partner spiegelen, leer elkaar nog beter kennen

Met behulp van de StrengthsFinder test kun je je eigen talenten ontdekken, maar wanneer je de resultaten van de StengthsFinder test samen met een partner, of collega, doorneemt dan leer je elkaar nog beter kennen. Je zult zien dat veel zaken, die normaal voor onbegrip zou zorgen, nu ineens helder worden.

Partner Spiegelen StrengthsFinder

Elkaars talenten herkennen en accepteren

Wanneer je samen met je collega of partner de StrengthsFinder test wilt doornemen, kun je voor een gezamenlijk gesprek kiezen. Tijdens dit gesprek zal je elkaars talenten leren herkennen en accepteren, tevens wordt je bewust van de eventuele valkuilen. Je zult direct merken dat sommige zaken, die normaal gesproken voor onbegrip zouden zorgen, nu ineens helder worden. Zo creëer je de perfecte basis om jullie relatie, of samenwerking, tot een hoger niveau te tillen. De duur van dit gesprek is circa 60 minuten. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Coaching met inzet van het paard

Ook bied ik de mogelijkheid om coaching met inzet van een paard als extra hulpmiddel, dit om het gesprek nog meer diepte te geven. Het paard leeft namelijk in het hier en nu. Eenmaal in de nabijheid van dit edele dier, geeft het zeer verrassende inzichten. Onbewuste gedachten en gevoelens worden ineens bewust. Je hebt je onzichtbare talenten al zichtbaar gemaakt met de StrengthsFinder. Het paard geeft je deze extra dimensie en geeft je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost.