Individuele coaching

“Talent geeft een goed gevoel, het geeft je energie!”

Ontdek waar je goed in bent en ontwikkel je talenten

Neem de StrengthsFinder test af en ontdek je eigen talenten, waar ben je echt goed in? Hoe ontwikkel je deze talenten? Om je de inzichten in de top 5 talenten eigen te maken kan de StrengthsFinder test gecombineerd worden met een één-op-één coachingsgesprek.

StrengthsFinder 2.0

Ken jij je eigen sterke punten?

Vraag je jezelf wel eens af waarom je bepaalde zaken doet, zoals je ze doet? Wat je talenten zijn en wat je hier mee kan doen? Het is gebleken dat mensen vele malen succesvoller zijn wanneer ze zich echt kunnen richten op hun talenten in plaats van hun tekortkomingen. Ze zijn meer betrokken bij hun werk en staan positiever in het leven.

Individuele coaching met behulp van StrengthsFinder

Om je talenten te ontdekken, en te beschrijven, maak ik gebruik van de zeer gewaardeerde StrengthsFinder test. Nadat je deze test hebt afgenomen ontvang je direct informatie over jouw kenmerkende talenten. Deze talenten geven een goed beeld waarin jij zou kunnen uitblinken.

“StrengthsFinder, zichtbaar maken van het onzichtbare”

Wilko Houwers

Individuele coaching

De impact van je sterke punten

Het individuele coaching traject is een proces waarbij je 1-op-1, samen met mij als gecertificeerde StrenghsFinder-coach, in twee uur een sessie doorloopt. Ik neem de StrengthsFinder test af en vervolgens zullen wij deze samen uitgebreid doornemen. Ik help je de resultaten van de test te verklaren en bespreek de exacte details van ieder thema. Zo ontdek je welke impact de sterke punten op elkaar hebben en hoe de dynamiek van je persoonlijke sterke punten werken. Elke combinatie van sterke punten is compleet verschillend ten opzichte van de 5 sterke punten van een ander persoon, iedereen is uniek.

StrengthsFinder Pakketten

Ik bied verschillende StrengthsFinder pakketten aan, voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten. De pakketten zijn zowel individueel of als team af te nemen, het is mogelijk om bij koppel- en/of team coaching op locatie te komen indien gewenst.