Coaching voor bedrijven

Werknemers in bedrijven die Strengths-based-georiënteerd zijn,
zijn meer betrokken.

Wat doet het dan met jou als je in een team werkt en wat kan het team met jou?

Heb jij een hoog percentage ziekteverzuim in jouw bedrijf? Zijn er werknemers waarvan je weet dat ze het niet echt naar hun zin hebben? Laat de werksfeer te wensen over? Of wil je gewoon op alle fronten een beter resultaat? Werknemers in bedrijven die Strengths-based-georiënteerd zijn, zijn meer betrokken.

Mediation

Hoe gaat het in zijn werk?

Een groep van max. 12 -15 personen werken samen met de coach in hun eigen omgeving. Voordat de groepscoaching kan beginnen moet een ieder de individuele sessie hebben doorlopen. Het is belangrijk om eerst je eigen talenten te begrijpen voordat je in staat bent om het beste van jou aan het team te presenteren. Gedurende de groepssessie zal de coach uitleg geven hoe je ieders talent in een team kunt begrijpen en omarmen.

Een andere vorm is ook mogelijk!

De grootte van een team is dan niet belangrijk. In de vorm van een inspiratiedag komt een groep van 4 personen ( uit het team) naar onze locatie. De sessie kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een ontspannende wandeling in ons prachtige Nationaal Landschap. Daarnaast is het mogelijk om de sessie te combineren met bijvoorbeeld een Electrocar tour, dit gebeurt op aanvraag. Op een later moment kan ik aan de gehele groep uitleg geven hoe ieders talent in een team het best tot zijn recht komt. De keuze van locatie is aan jou. Indien gewenst kan ik ook een locatie aandragen.

Individuele coaching

Ontdek je sterke punten en hoe je deze kunt gebruiken op de werkvloer.

Groepscoaching

Werknemers in bedrijven die Strengths-based georiënteerd zijn, zijn meer betrokken.

Pesten op het werk

Pesten op de werkvloer kan iemands leven ruïneren. Wat kun je hier aan doen?

Feiten Gallup en ADR

Wil je snel een antwoord op vragen die opborrelen tijdens het lezen?