Plezier in je werk

Jouw sterke punten ontdekken

Plezier in je werk

Worden er hoge eisen aan je gesteld op je werk en ga je daardoor wel eens over je grenzen heen?

Werk je al heel lang op de zelfde plek en is er niet zo veel uitdaging meer? en wil je wel eens wat anders proberen? Je wilt wel wat anders maar weet niet goed waar te beginnen.

Herken je dat?

Misschien is het dan goed om goed naar jezelf te kijken waar het klemt. Komen je aangeboren talenten wel aan bod?  Welk werk zou écht goed bij je passen. Elke dag dát doen waar je echt goed in bent. Misschien is een kleine verandering of gesprek met je manager van je huidige werk al voldoende om jouw sterke punten beter te laten uit komen.

Als coach/mediator werk ik vaak en richt mij op mensen die dreigen vast te lopen in hun werk om verschillende redenen. Het kan een conflict zijn, burn out of gewoonweg geen plezier meer in het huidige werk. Het lijkt dan wel of iemand een beetje stuurloos op zee dobbert  op zoek naar richting.

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En waar ben ik nou écht goed in. Die vragen stellen veel mensen zich als ze bijvoorbeeld al een aantal jaren hebben gewerkt. Dan kriebelt het, begint er een nieuwe fase en gaat men opnieuw op zoek.

Dat is heel normaal  en ik denk zelfs heel gezond. Want wie wil er nu nog een heel werkzaam leven bij één baas slijten? Dan moet je wel een hele goeie baas hebben.

Misschien wil je wel als zelfstandige door het leven want voor sommigen lonkt toch altijd de vrijheid.

De vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, daar kan ik heel goed bij helpen om dat te ontdekken. Jouw sterke punten ontdekken en je diepste wensen ontrafelen daar hou ik van. Dat doe ik al jaren bij individuele mensen en bij teams.

Ik richt mij vooral op één op één coaching waarbij wij de natuur als kantoor gebruiken. De natuur geeft zoveel metaforen, die kan je in een kantoor niet vinden. In een wandeling , waar het gesprek op een ontspannende manier verloopt, gaan we praktisch en resultaatgericht te werk.

Stap voor stap gaan we het zelfvertrouwen en zelfcompassie weer een boost geven zodat je precies weet welke kant je op wil.

Als coach vind ik het heel belangrijk dat jij jouw sterke punten benut. Maar wat zijn nou eigenlijk jouw sterke punten? Ik ga met jou aan de slag en gebruik verschillende technieken jou te laten profiteren van jouw krachten.
Benieuwd wat Strengths Coaching en het Kernkwadrant van Ofman voor jou kunnen betekenen?

Lijkt het je wat om in beweging te komen of heb je vragen daarover, laat het mij weten.

Strengths Coaching

Maak nog meer gebruik van je talenten dankzij Strengths Coaching.

Kernkwadrant van Ofman

legs-434918

Wat kan een gecertificeerd kernkwadrant trainer voor jou betekenen?