Zal ik gaan bloggen of niet?

Pakketten Ontdek mijn sterke punten
16 februari 2018

label: , ,  

De vraag stel ik mijzelf. Het maakt meer los dan mij lief is.  Direct overvalt mij een wat onwennig gevoel en komen er allerlei leuke en vooral minder leuke gedachten  mijn hoofd binnenrollen. …..leuk , dan kan ik schrijven wat ik wil en kwijt wil. ……..oef, dan moet ik wel elke week een aantal keren posten, kan ik dat wel? en zo verder. Het spreekwoord “vake buj te bange” komt als een welkome ingeving en helpt mij overeind. Ik beslis om toch gewoon te gaan beginnen. Effen googlen hoe je het beste kan bloggen en dan vooruit met de geit.

Waar ga ik het over hebben?

Waar wil ik het de komende tijd over gaan hebben? Mijn vakgebied is Strengths ontdekken ontwikkelen en als tweede beroep conflictbemiddeling. Van beide is veel te zeggen. Ze bijten elkaar niet, sterker nog , ze hebben veel raakvlakken.  Mijn volgende artikel zal zeker gaan over een van beiden.

 

 


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht