Strengths Coaching op basis van No Cure No Pay

14 mei 2018

No cure no pay is mijn aanbod.

Ik vind het aller sinds redelijk dat je betaald krijgt als je goede diensten verleend. Is het niet naar tevredenheid of is het resultaat niet wat vooraf is afgesproken, dan vind ik het ook niet gek dat er niet wordt betaald. Dit risico durf ik te lopen.  Ik ben er van overtuigd dat mijn product profijt oplevert.

No cure no pay is een begrip dat bij bemiddeling/mediation in ons bedrijf wel vaker wordt toegepast. Bij coaching of andersoortige management methodes is dit niet gebruikelijk in Nederland. Toch ga ik het hier doen. Ik ben alleen tevreden als de klant ook tevreden is.

“Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang” …………Ontdekken van je sterke punten is vooruitgang.

StrengthsFinder is de enige methode die je aangeboren talenten kan ontdekken. Als je bewust bent van je talenten, dan kan je er ook wat mee doen. Zoals zo vele dingen, je moet er eerst bewust van worden. StrengthsFinder is gebaseerd op positieve psychologie en richt zich daarom ook op de sterke punten in plaats van te fixeren op je zwakheden.

Een beproefde methode

StrengthsFinder komt oorspronkelijk uit Amerika en is al meer dan 30 jaar een bekende, bewezen methode in grote Amerikaanse bedrijven. Het heeft zich langzaam maar zeker over de gehele wereld verspreid. Bijna 20 miljoen mensen werken met deze methode of zijn allerminst bekend met het ontdekken van zijn of haar top 5 talenten.

Dit is nu zo’n “ding” dat vanuit Amerika, jaren later, komt overwaaien naar Nederland EN OOK BLIJFT ,  in tegenstelling tot veel zaken die weer verdwijnen. De methode, om je sterke punten te ontdekken, wordt sinds een aantal jaren in Nederland sterk gewaardeerd, zowel door de particulier als het zakelijk bedrijfsleven.

Probeer het maar eens…..

Kijk op de site www.ontdekmijnsterkepunten.nl voor meer info. Kijk ook bij “blog” voor meer inhoudelijke artikelen.

 


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht