Conflictcoaching

“Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug”

Wanneer mediation niet lukt, wat dan?

Er zijn situaties denkbaar waarin degene met wie u het conflict of de kwestie zou willen oplossen, niet wil meewerken aan mediation. Zo kunnen (reis)afstand, financiën of de persoonlijke verhouding belemmeringen zijn. Wellicht kan conflictcoaching dan een uitkomst bieden. Wil je meer weten over conflictcoaching, of een afspraak inplannen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Pendel-mediation

Dit is een vorm van mediation waarbij ik met u en de andere betrokkene(n) afzonderlijk gesprekken voer, waarbij ik de informatie over en weer zodanig overbreng dat de boodschap helder is, waarbij ik de nadruk leg op ieders intenties en werkelijke belangen. De kosten voor pendel-mediation liggen hoger dan gezamenlijke mediation. Mocht u zich afvragen of het in uw situatie een goed middel kan zijn, neemt u dan contact met mij op.

Eenzijdige conflictbegeleiding

Waarom wachten tot een conflict escaleert? Het loopt niet lekker tussen u en die ander maar u krijgt er geen vat op. De irritatie over en weer neemt toe, maar eigenlijk wilt u het niet. Een mogelijkheid is eenzijdige conflictbegeleiding / conflictcoaching. Ik ondersteun u in het vinden van een manier die voor u kan leiden tot een oplossing en waarbij u leert effectiever en constructiever met de situatie om te gaan. Voorkomen is beter dan genezen.