CliftonStrengths, bijna 20 miljoen gebruikers

StrengthsFinder 2.0 Boek - Ontdek mijn sterke punten
6 november 2018

19.782.600 mensen over de hele wereld die de CliftonStrengths hebben gebruikt.  Wie kan zoiets nog zeggen tegenwoordig?

Het zegt mij dat er grote interesse is in het ontdekken van je sterke punten. Het zegt mij dat de methode zo betrouwbaar is dat het over de gehele wereld met succes wordt gebruikt . Dat het universeel is. Al jaren helpt het baanbrekende assessment van Gallup mensen hun unieke combinatie van sterke punten te ontdekken. Miljoenen mensen zijn geholpen door te ontdekken waar ze het best in zijn. Meer dan 50 jaar onderzoek ligt hier aan ten grondslag.

Sinds 1990 worden de CliftonStrengths  succesvol gebruikt.

Jezelf beter leren kennen geeft meer zelfvertrouwen en de ander merkt dat ook. Dit heeft zijn weerslag op jezelf en op anderen. Tegelijkertijd de ander waarderen op zijn/haar sterke punten i.p.v fixeren waar ze niet goed in zijn. Daar gaat het om. Met meer zelfvertrouwen kan je ook meer betrokken zijn bij je werk. Zo kan je je voorstellen dat echt betrokken zijn bij je werk een zeer gunstig effect heeft op de manier van werken en de resultaten. Teams die zich op hun sterke punten richten, zijn 12,5 procent productiever. Het spreekt voor zich dat je zelf natuurlijk ook gelukkiger bent door al deze gunstige effecten.

Het is niet nieuw!

Als persoon heb je een taak in het leven om jezelf goed te leren kennen.  In de oudheid spraken Griekse filosofen al van : Ken U Zelve.

In goede en slechte tijden kan je handvatten gebruiken om jezelf te heroriënteren of anders gezegd; te herijken. De CliftonStrengths geven je zo’n handvat. Als je je sterke punten kent, dan weet je waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt. Je patronen van gedachten, gevoelens en gedragingen zijn helemaal doordrenkt en gekleurd door jouw aangeboren talenten.

Kies jij er voor om je sterke punten te ontdekken?

Als ik jou was ging ik vandaag nog op zoek naar een gecertificeerde Strengths Coach om jouw sterke punten te ontdekken, de waardevolle feedback te ontvangen en er vandaag nog van te profiteren.

www.ontdekmijnsterkepunten.nl


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht