“Buiten” kansje! 2.0

8 december 2020

Ik heb ruimte voor nóg 2 extra wandel-coachee’s voor een gratis traject.

Het gratis traject is een onderdeel van de Register-Wandelcoach-opleiding bij Hilde Backus.

 De enige erkende Opleiding tot Register Wandelcoach | Wandelcoach.nl

De opleiding begint in januari 2021.

Het gratis traject houdt in; 4 gesprekken van ongeveer 2 uur verdeeld over 4 maanden, wandelend in de natuur. We gaan dan dieper in op jouw vraag. Een vraag bijvoorbeeld met betrekking tot “plezier in je werk” .  Wie ben ik?  wat kan ik? en wat wil ik? Maar ook vragen ten aanzien van Stress & Burn out zijn welkom.

Neem voor meer informatie even een kijkje op mijn site of de site van Hilde.

Mijn gegevens staan op www.ontdekmijnsterkepunten.nl en je kan mailen of bellen.

Iedereen is welkom. Ik zie je graag!


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht