22% hogere omzet en winst!

28 maart 2018

37% minder ziekteverzuim, 21% grotere productiviteit, 22% hogere omzet en winst, 28 % minder diefstal en 48% minder veiligheidsincidenten

Dat zijn de resultaten van Gallup’s onderzoek in 192 organisaties, 1.4 miljoen mensen verspreid over 34 landen  als het bedrijf Strengths-based -georiënteerd is.

Prachtig resultaat waaruit blijkt dat als mensen zich focussen op hun sterke punten, en het bedrijf talentenmanagement toepast, ze 6x meer betrokken zijn bij hun werk.

Als de werknemers het niet echt naar hun zin hebben of de werksfeer laat te wensen over dan is het tijd om het competentiemanagement om te zetten naar talentenmanagement. De resultaten liegen niet.

Wat is het profijt van strengths-based werken.

Het begint al bij het individu. Als je weet en bewust bent van je sterke punten kan je die ook inzetten. Je begrijpt waarom je dingen doet zoals je ze doet. Je krijgt meer zelfvertrouwen en daardoor ook meer kracht.

Het profijt van teamcoaching.

Elk teamlid zal gemotiveerd het team-doel dienen en je gaat graag naar het werk omdat dat een plaats is waar jij met je kwaliteiten wordt gewaardeerd. Elk teamlid zal meer zelfverzekerd zijn en de teambetrokkenheid zal worden verhoogd.

Het team heeft een sterke-punten-focus en niet een negatieve mindset. Het team zal beter samenwerken om het gezamenlijke vastgestelde doel te bereiken. De teamproductie zal groeien.

Werknemers in bedrijven die strengths-based-georienteerd zijn, zijn meer betrokken. Ook bij kleinere bedrijven of bedrijven waar sprake is van samenwerking tussen man en vrouw hebben enorm baat bij de StrengthsFinder. Irritaties verdwijnen en samenwerking verbetert.

De sleutel tot succes!

Informeer vrijblijvend en kijk voor meer informatie op www.ontdekmijnsterkepunten.


Deel dit bericht

< Terug naar het overzicht